Linia domowa
klasyka / rodzinnie / kuchnia europejska
śniadanie:
naleśniki z twarożkiem waniliowym / domowa konfitura truskawkowa / prażone płatki migdałów
przekąska:
jarska zupa z warzywami korzeniowymi i cebulowymi / koperek
lunch:
soczyste mielone smażone na smalcu / ziemniaki / koperek / buraczki
podwieczorek:
jaglana sałatka z piklami warzywnymi
kolacja:
tarta w sosie ziołowym z wędzonym boczkiem / pieczarki
śniadanie:
pajda z szynką / pasta jajeczna z jajek eko-bio „”0″” / świeże warzywa
przekąska:
placek z polskimi śliwkami / prażone płatki migdałów / mięta
lunch:
dorsz w sosie cukiniowo- pomidorowym (filet) / czerwona soczewica / biała kapusta
podwieczorek:
malinowo-waniliowy budyń / orzechy włoskie
kolacja:
podlaska zupa kurkowa / słodka śmietana / polski koperek
śniadanie:
tuńczykowa pasta z jajkami eko-bio „0” / razowe pieczywo ze słonecznikiem / sałatka z czerwonej fasoli i ogórków kiszonych
przekąska:
kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami / prażona płatki migdałów
lunch:
sezonowe pierogi z jagodami w sosie waniliowym
podwieczorek:
sałatka gyros w sosie majonezowym / marynowany kurczak
kolacja:
grochówka po żołniersku z wędzonką / wędzone żeberka / wędzony boczek / warzywa / natka pietruszki
śniadanie:
fit jabłkowe racuchy / waniliowy twarożek / truskawki / mięta
przekąska:
zupa ogórkowa Babci Zosi z warzywami korzeniowymi / ogórki kiszone / lubczyk / koperek
lunch:
klopsiki z dorsza w sosie koperkowym / purée ziemniaczane
podwieczorek:
jogurtowe ciasto z truskawkami / mięta
kolacja:
wegetariański smalczyk z fasoli i śliwek / żytnie pieczywo / pomidorowa sałatka