Linia domowa

klasyka / rodzinnie / kuchnia europejska
Smaki Babci i Mamy. W ich domach nigdy nie można było być głodnym! To piękne uczucie być stałym Gościem przy rodzinnym stole. W tej linii odnajdziecie domowe przepisy z Polski. Europy i Azji. Przywrócą poczucie pyszności, sytości i bezpieczeństwa!
 
śniadanie:

naleśniki z twarożkiem waniliowym / domowa konfitura truskawkowa / prażone płatki migdałów

przekąska:

jarska zupa z warzywami korzeniowymi i cebulowymi / koperek

lunch:

soczyste mielone smażone na smalcu / ziemniaki / koperek / buraczki

podwieczorek:

jaglana sałatka z piklami warzywnymi

kolacja:

tarta w sosie ziołowym z wędzonym boczkiem / pieczarki

śniadanie:

pajda z szynką / pasta jajeczna z jajek eko-bio „”0″” / świeże warzywa

przekąska:

placek z polskimi śliwkami / prażone płatki migdałów / mięta

lunch:

dorsz w sosie cukiniowo- pomidorowym (filet) / czerwona soczewica / biała kapusta

podwieczorek:

malinowo-waniliowy budyń / orzechy włoskie

kolacja:

podlaska zupa kurkowa / słodka śmietana / polski koperek

śniadanie:

tuńczykowa pasta z jajkami eko-bio „0” / razowe pieczywo ze słonecznikiem / sałatka z czerwonej fasoli i ogórków kiszonych

przekąska:

kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami / prażona płatki migdałów

lunch:

sezonowe pierogi z jagodami w sosie waniliowym

podwieczorek:

sałatka gyros w sosie majonezowym / marynowany kurczak

kolacja:

grochówka po żołniersku z wędzonką / wędzone żeberka / wędzony boczek / warzywa / natka pietruszki

śniadanie:

fit jabłkowe racuchy / waniliowy twarożek / truskawki / mięta

przekąska:

zupa ogórkowa Babci Zosi z warzywami korzeniowymi / ogórki kiszone / lubczyk / koperek

lunch:

klopsiki z dorsza w sosie koperkowym / purée ziemniaczane

podwieczorek:

jogurtowe ciasto z truskawkami / mięta

kolacja:

wegetariański smalczyk z fasoli i śliwek / żytnie pieczywo / pomidorowa sałatka