Linia sport wege

35% białka / spalanie tkanki tłuszczowej i ochrona masy mięśniowej / wsparcie rozwoju treningowego i regeneracji
Codzienna pyszność dla najaktywniejszych foodies! Wysoka zawartość białka (35%) i szybsza regeneracja organizmu po treningu. Główna zasada linii sport wege  to min. 1,6g białka na każdy 1kg masy ciała. W „deficycie kalorycznym” najszybciej spalisz tkankę tłuszczową, chroniąc masę mięśniową. A podczas nadwyżki lub „zera kalorycznego” wesprzesz rozwój treningowy. 

śniadanie:

żytnie pieczywo z pasta z karczochów i ricotty / rukola / świeże i suszone pomidory

przekąska:

omlet z jajek eko-bio „0” / domowa truskawkowo-porzeczkowa konfitura / ricotta

lunch:

razowe penne w sosie paprykowym z tofu / śmietanka / rozmaryn

podwieczorek:

shake proteinowy / waniliowa odżywka białkowa / mleko kokosowe / pomarańcza / wiórki kokosowe

kolacja:

kanapka z jajkiem eko-bio „0” / twaróg / awokado / pomidory cherry / pestki dyni

śniadanie:

włoska pełnoziarnista bagietka z ziołowym pesto / oliwki / mozzarella / pomidory / pomidory suszone

przekąska:

wegetariańska zupa meksykańska z fasolą

lunch:

warzywna tortilla w sosie rzodkiewkowym z fetą i hummusem / suszone pomidory

podwieczorek:

shake proteinowy / waniliowa odżywka białkowa / mleko / porzeczka / płatki owsiane

kolacja:

gruszka zapiekanka z serem lazur / pietruszka / kasza pęczak

śniadanie:

cynamonowa owsianka z suszonymi jabłkami

przekąska:

sałatka z suszonymi pomidorami i fetą / oliwki /słonecznik

lunch:

boczniaki po tajsku / kasza pęczak / biała kapusta

podwieczorek:

shake proteinowy / waniliowa odżywka białkowa / mleko / banan / truskawki / chia

kolacja:

sałatka w sosie musztardowym z pieczonymi batatami / awokado / prażona cieciorka / granat

śniadanie:

twarogowe placki w sosie tatarskim / awokado / cukinia / pomidory cherry / rzodkiewka / mikrozioła

przekąska:

shake proteinowy / waniliowa odżywka białkowa / mleko / jagody / mięta

lunch:

razowe penne w sosie pomidorowym z kolorową soczewicą / mozzarella / rozmaryn

podwieczorek:

brokułowa zupa krem / mascarpone / olej z pestek dyni

kolacja:

gzik ze śmietaną / warzywa / ser gouda / mikrozioła